Verslag ALV 26 januari 2014

Afgelopen zondag 26 januari 2014 was de ALV. Rond 12:30 ontving het bestuur de leden onder het genot van een kopje thee/koffie met gebak. Daarna was het tijd voor een korte wandeling naar de midgetgolfbaan. Daar hebben we onder het toeziend oog van de beheerder een rondje gelopen en de banen werden met wisselend succes afgerond. Uiteindelijk bleek dat Friso de laatste tijd veel op de golfbaan staat, want hij had het beste balgevoel en de laagste score.

Daarna weer opgewarmd in het clubhuis en tijd om te vergaderen. Marc Simon Visser opende de vergadering rond 15:15 waarna de agenda werd afgewerkt. Voor een inhoudelijke samenvatting willen we graag verwijzen naar de notulen van de vergadering. Een punt willen we echter direct delen met de leden die niet aanwezig waren.

Het systeem van organiseren van activiteiten heeft het afgelopen jaar goed gewerkt. De georganisserde activiteiten zijn bijna allemaal doorgegaan omdat de zekerheid van een minimum aantal deelnemers bestond. We hebben daarom besloten om hetzelfde systeem in 2014 te gebruiken. Een handig hulpmiddel voor het prikken van een datum is www.datumprikker.nl gebleken. Bij dit bericht is het huidige overzicht van activiteiten en geïnteresseerden gevoegd. We willen dit graag aanvullen met de inbreng van de leden die niet aanwezig waren.

Bestand:

overzicht activiteiten 2014

Vul jouw interesse/activiteit/organisatie in nadat je het bestand hebt gedownload en stuur het naar voorzitter@wv-solvent.nl, dan kunnen we een goede activiteitenplanning opzetten voor het komende watersportjaar. Alvast bedankt!

Tot slot wil ik namens het bestuur de aanwezige leden bedanken voor hun aanwezigheid en inbreng tijdens de vergadering.

Marc Simon Visser