Zeilzwerfweekend

Kaart wordt geladen...

Dag/tijd
Data - 13/05/2016 - 16/05/2016
Hele dag

Locatie
Terherne


Vrijdag 13 mei t/m maandag 16 mei 2016

Vorig jaar zwierven we door Zeeland, maar voor dit jaar vallen we weer terug op het vertrouwde Friesland. Vooral nu we 4 dagen de tijd hebben kunnen we echt een mooi rondje maken. En het klinkt wel heel wild zo’n zwerftocht, maar van echte ontberingen is eigenlijk helemaal geen sprake, leert onze ervaring.  De zeilzwerftocht is vooral genieten van wind, water en vrijheid. We zwerven dit jaar rond met Ufo boten en we vertrekken vanuit het Terherne van ons oud erelid Henny van Dalfsen. Dagelijks bepalen we in overleg onze route en overnachten we in onze eigen tentjes. Voor het ontbijt, de lunch en één avondmaaltijd wordt gezorgd (de andere avonden zal er een restaurant opgezocht worden). Kortom we gaan waar de wind ons brengt!

We verzamelen op de vrijdag om 12.00 uur voor een gezamenlijke lunch, gooien de spullen in de boot en weg zijn we. En wat er ook gebeurt, we zorgen ervoor dat jullie op maandag 16 mei omstreeks 17.00 uur weer helemaal fris en uitgewaaid bij de auto staan.

De inschrijfkosten voor de zeilzwerftocht zijn €100* per persoon. Dit is inclusief 3,5 dag boot huur, ontbijt en lunch (vrijdag t/m maandag), één avondmaaltijd, huur zwemvest en de kosten voor overnachtingen. De extra kosten voor het restaurantbezoek op 2 avonden komen nog wel voor eigen rekening.

 

Aanvullende praktische informatie, wordt na sluiting van de inschrijving aan de deelnemers toegezonden.

 

Lukt het je niet om alle dagen aanwezig te zijn, maar zou je toch graag mee willen, laat het ons weten! Als er meerdere mensen zijn die ons benaderen, kunnen we proberen een ‘op en afstapschema’ op te stellen. De kosten die we daarvoor moeten berekenen zijn €30* per persoon per dag. Dus wil je mee zwerven door  Friesland geef je dan snel op via de website of een e-mail naar Connie Hoek (kijk voor e-mailadres in de ledenlijst)

Let op! De inschrijvingstermijn sluit op 1 mei 2016.

* Niet leden van watersport vereniging Solvent betalen €20 (€5 voor opstappers) meer.

Graag tot snel,

Jan Willem Terpstra, Jan Vijfhuizen en Connie Hoek

Aanmeldingen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.