Zeilzwerfweekend 2015

Kaart wordt geladen...

Dag/tijd
Data - 08/05/2015 - 10/05/2015
12:00 - 16:30

Locatie
Delta Marina


Zeilzwerftocht op het Veerse Meer in Zeeland

Vrijdag 08 mei t/m zondag 10 mei 2015

Wie gaat er dit jaar met ons mee? Anders dan in voorgaande jaren willen we een keer over de Zeeuwse wateren zwerven. En ook anders dan in voorgaande jaren doen we dat nu niet in Valken maar in Randmeren. We bepalen dagelijks zelf onze route en genieten van wind en water. We zijn vrij om te gaan waar we maar willen, want we overnachten in onze eigen tentjes. Ook dit jaar is er weer een uitgebreid ontbijt en lunch buffet. Voor het avondmaal maken we het ons makkelijk en zoeken we een restaurant op. Het liefst kamperen we in het “wild” op één van de vele eilandjes in het Veerse Meer, maar we kunnen dit ook (afhankelijk van het weer en de voorkeur van de deelnemers) afwisselen met een campingplek of bij een jachthaven.

We verzamelen vrijdag 8 mei om 12:00  uur voor de aanvangslunch bij jachthaven Delta Marina te Kortgene en stappen rond 13.30 uur op de boten. We zorgen ervoor dat jullie op zondag 10 mei om ongeveer 16:30 uur weer helemaal fris en uitgewaaid bij de auto staan.

De route die we varen is afhankelijk van weer en wind en wordt daarom per dag bepaald.

De inschrijfkosten voor de zeilzwerftocht zijn voor WV leden € 80 en voor introducés € 100 per persoon. Dit is inclusief drie dagen boothuur, ontbijt/lunch (vrijdag t/m zondag), avondmaaltijd op de eerste avond, huur zwemvest en de eventuele kosten voorovernachtingen. De kosten voor restaurantbezoek komen wel voor eigen rekening. Deze activiteit wordt gehouden onder de gebruikelijke voorwaarden van de WV SolVent.

Aanvullende informatie, wat bijvoorbeeld moet worden meegenomen aan camping- en zeilspullen en waar we starten, wordt na sluiting van de inschrijving aan de deelnemers toegezonden. Om ook dit jaar weer het exclusieve karakter van de zwerftocht te garanderen is het maximale aantal deelnemende boten gesteld op drie stuks. Vol = vol, dus zorg dat je er snel bij bent.

De inschrijving sluit op woensdag 1 mei2015.

Wil je mee zwerven over de Zeeuwse wateren?
Geef je dan op via de website (onderstaand formulier) of vraag een formulier aan bij Jan Willem Terpstra (e-mailadres/telefoonnummer in de ledenlijst of op te vragen bij het bestuur)

Deelnemers:

Janwillem

Connie

Colette

Jan

Ánne

Nico

 

Aanmeldingen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Laat een reactie achter