Zeilzwerftocht

Kaart niet beschikbaar

Dag/tijd
Data - 14/06/2013 - 16/06/2013
18:00


Donderdagavond 13 juni, of vrijdagochtend  14 juni t/m zondag  16 juni 2013

Doe eens wild en schrijf je dit jaar in voor onze fameuze zeilzwerftocht door Friesland! Jaarlijks zien wij als organisatie van deze activiteit een toenemend aantal deelnemers.  En het klinkt wel heel wild zo’n zwerftocht, maar van echte ontberingen is eigenlijk geen sprake, zo leert de ervaring.  De zeilzwerftocht is vooral genieten van wind, water en vrijheid. We zwerven dit jaar rond met de prachtige Randmeren van Jachtwerf Heeg. Dagelijks bepalen we in overleg onze route en overnachten in onze eigen tentjes. Voor het ontbijt, de lunch en één avondmaaltijd wordt gezorgd (de andere avond zal er een restaurant opgezocht worden).

Zeilboot

Voor de mensen die het maximale uit dit zwerfweekend willen halen is er dit jaar de mogelijkheid om al op donderdagavond te gaan zeilen. Na deze avondzeiltocht overnachten we op het kampeerterrein van Jachtwerf Heeg.  Natuurlijk mag je er ook voor kiezen om op vrijdagochtend te arriveren. En wat er ook gebeurt, we zorgen ervoor dat jullie op zondag 16 juni omstreeks 17.00 uur weer helemaal fris en uitgewaaid bij de auto staan.

 

De inschrijfkosten voor de zeilzwerftocht zijn €80 per persoon (€100 voor niet-leden). Dit is inclusief 3 dagen boothuur, ontbijt en lunch (vrijdag t/m zondag), één avondmaaltijd, huur zwemvest en de kosten voor overnachtingen. De kosten voor het restaurantbezoek komen nog wel voor eigen rekening.

Aanvullende praktische informatie, wordt na sluiting van de inschrijving aan de deelnemers toegezonden. Het maximale aantal deelnemende boten is vier stuks. Er zijn inmiddels al voldoende aanmeldingen om de activiteit door te laten gaan.

Wil je mee zwerven door Friesland geef je dan snel op via het evenement op de website. Je gaat dan akkoord met de kosten van €80. Geef in de opmerkingen aan of je donderdag al wilt komen, een zwemvest wilt lenen (S, M of L) en op welke wijze je wilt betalen (vooraf op de rekening of achteraf via automatische incasso) nadere instructies volgen na inschrijving. Dus log in op de website klik op 14 juni op het evenement en geef jezelf en (eventuele) introducees op.

De inschrijving sluit op vrijdag 31mei 2013.

Graag tot snel!

 

Jan Vijfhuizen en Connie Hoek

 

 

Aanmeldingen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.