Aankondiging zeilweekend Friesland (Hemelvaart 2023)

Enthousiaste medezeilers!

 

Dit jaar hebben Jan Vijfhuizen en ik een weer mooi plan bedacht voor een paar zonnige dagen zeilplezier tijdens het Hemelvaartweekend, donderdagmiddag 18 t/m zondag 21 mei.

Als startpunt hebben we Sneek in gedachten, waar we willen overnachten in een comfortabele 6-persoons bungalow (3 kamers, met ieder twee enkele bedden, keuken, toilet, badkamer) bij RCN De Potten aan het Sneekermeer. Daar willen we ook de polyvalken met BB huren. Het idee is om vanuit Sneek een aantal tochten te maken en iedere avond weer in Sneek terug te keren. We komen op donderdag aan het eind van de middag aan en hebben de boten voor 3 dagen.

De prijs hiervan wordt wel wat hoger dan gebruikelijk, maar komt (mede door een aardige subsidie vanuit de WV) toch nog op een schappelijk bedrag van €185,- pp uit.

Daarin zit inbegrepen 3 overnachtingen, ontbijt en de boothuur voor 3 dagen (vrijdag, zaterdag en zondag). Lunch en diner moeten we zelf regelen en betalen.

Als we willen dat dit doorgaat moet ik dat huisje wel zo snel mogelijk vastleggen, anders vissen we misschien achter het net. Daarom vraag ik jullie om voor 3 april te laten weten of je meegaat. Zodra de eerste 5 mensen zich hebben aangemeld ga ik boeken.

Geef je op door middel van een mailtje of appje.

met hartelijke groet, ook namens Jan Vijfhuizen,

Jan Willem Terpstra

e-mail adres en telefoonnummer bekend bij het bestuur.