Aankondiging Skisurf 2024

Surfskien en Kajakken op IJburg

Zondag 14 juli, worden we uitgenodigd voor een speciaal voor ons georganiseerde kanoworkshop bij Kano op IJburg!

De vereniging Kano op IJburg ligt op een prachtige locatie en is voor kajakkers, surfskiers en paddleboarders.

Vanaf 13u is er inloop met koffie & thee zodat we rond 13.30u kunnen starten met instructie over gebruik van de kajak en de surfski (voor in de golven). Kajakken kan iedereen maar we kunnen technieken oefenen hoe je efficiënter kan bewegen waardoor het makkelijker en sneller ( en eventueel veiliger door reddingen te oefenen) gaat . En je minder kans heb op blessures.

Verder maken we een tocht in de éénpersoonskajak (er is één 2 persoonskajak, 2 surfskies). Afhankelijk van weer en wind varen we door IJburg of naar het IJmeer. Na afloop (rond 16.30u) is er een mogelijkheid om samen wat te blijven drinken bij het clubhuis.

Het is handig om een wetsuit aan te trekken en droge kleding mee te nemen. Er is een kleedruimte. Denken aan zonnebrandolie, petje, brillenkoortje, waterdicht tasje, etc.

Parkeren is op zondag gratis in IJburg. De spullen kunnen bij het clubgebouw uitgeladen worden en daarna kunnen we het beste de auto in de straat/wijk neerzetten omdat bij de vereniging slechts beperkte ruimte is.

Kosten zijn €10,- pp incl. koffie/thee vooraf en een drankje na afloop.

Geef je op!!

Groet, Colette