Aankondiging Exempel weekend 2016

Beste watersporters,
Voor sommige een ‘klassieke’ activiteit van de WV Solvent en voor sommige een hele mooie nieuwe kans om te gaan varen op de paviljoenzeiltjalk de Exempel.
De schipper is Peter Nagtegaal met heel veel zeilervaring en één van de leden van het eerste uur van WV Solvent. Schippersmaatje; Renske Harte – Sluman

Op vrijdagavond 30 september stappen we aan boord om ca. 19-19.30 uur en we eindigen het zeilweekend op zondag 2 oktober om ca. 17 uur.

In die tussentijd hebben we elkaar leren kennen en met elkaar gegeten, gedronken, gezeild, gepraat, gespeeld, geslapen en gelachen.

Waar de tocht heen zal zijn is afhankelijk van de wind en tegelijkertijd is dat het avontuurlijke dat we niet weten waar we zaterdagavond zullen slapen.

De inschrijving staat open voor alle leden van de WV Solvent en introducees. Er kunnen maximaal 12 personen mee buiten de twee bemanningsleden om. Dus schrijf je snel in want vol = vol.
Als je je inschrijft krijg je natuurlijk meer info over ligplaats van de Exempel op vrijdagavond (waarschijnlijk Muiden) en wat je allemaal mee mag nemen aan boord (de paklijst).

De kosten voor het hele weekend, incl. eten en drinken zullen zijn € 120,-  p.p. voor leden, € 140,-  p.p. voor niet leden.

Zou je nog meer informatie wensen of heb je vragen mail gerust naar Renske of bellen (06 nummer op aanvraag beschikbaar)
We zien je graag aan boord!

Hartelijke groet ook namens Peter Nagtegaal,

Renske Harte – Sluman