Aankondiging Zeilzwerftocht door Friesland

Zaterdag 20 juli t/m maandag 22 juli 2019

Ook dit jaar vallen we weer terug op het vertrouwde Friesland. Het klinkt wel heel wild zo’n zwerftocht, maar van echte ontberingen is eigenlijk helemaal geen sprake, leert onze ervaring. De zeilzwerftocht is vooral genieten van wind, water en vrijheid. We zwerven dit jaar rond met valken en vertrekken bij Ottenhome Heeg . Dagelijks bepalen we in overleg onze route en overnachten we in onze eigen tentjes. Voor het ontbijt, de lunch en één avondmaaltijd wordt gezorgd (de andere avonden zal er een restaurant opgezocht worden). Kortom we gaan waar de wind ons brengt!

We verzamelen op zaterdag om 9:30 uur. gooien de spullen in de boot en weg zijn we. En wat er ook gebeurt, we zorgen ervoor dat jullie op maandag omstreeks 17:00 uur weer helemaal fris en uitgewaaid bij de auto staan.

De inschrijfkosten voor de zeilzwerftocht zijn 100 euro per persoon. Dit is inclusief 3 dagen boot huur, ontbijt en lunch (zaterdag t/m maandag), één avondmaaltijd, huur zwemvest en de kosten voor overnachtingen. De extra kosten voor het restaurantbezoek op 1 avond komen nog wel voor eigen rekening.

Aanvullende praktische informatie, wordt na sluiting van de inschrijving aan de deelnemers toegezonden.

Lukt het je niet om alle dagen aanwezig te zijn, maar zou je toch graag mee willen, laat het ons weten! Als er meerdere mensen zijn die ons benaderen, kunnen we proberen een ‘op en afstapschema’ op te stellen. De kosten die we daarvoor moeten berekenen zijn 30 euro (35 euro)* per persoon per dag. Dus wil je mee zwerven door Friesland geef je dan voor 1 juni 2019 op via de site (evenement 20 juli 2019) of een bericht aan Jan Vijfhuizen (contactgegevens via de ledeninformatie op de site).